Om Kvislatunet

Nøkkelen til egen bolig

Nå blir det enklere å kjøpe bolig for deg som er TOBB-medlem.

Med TOBB Deleie gir TOBB i samarbeid med Coo flere mulighet til å bli eier av egen bolig. Har du inntekt og betjeningsevne, men mangler deler av egenkapitalen som skal til for å kjøpe bolig? Da er du i målgruppen for denne boligkjøpsmodellen. Fordelen med TOBB Deleie er at du kan kjøpe en andel av en bolig, som igjen gjør at du reduserer kravet til egenkapital.

Sjekk ut dine muligheter

Et godt og hyggelig område å bo i

Ta deg en gåtur. En sykkeltur. En kort kjøretur. Like utenfor Stjørdal sentrum finner du et av de hyggeligste områdene Stjørdal har å by på. Kiwi som nærbutikk.
Egen barnehage og skole. Gå til Vikanlandet eller Storvika når du vil på tur, være nær sjøen eller ta deg et bad. Stjørdal sentrum med alle fasiliteter like i nærheten.

Gjør drømmeboligen din virkelig

Drømmen om å eie din egen bolig har aldri vært nærmere. På Kvislatunet, idyllisk beliggende rett ved elva, med gode solforhold, kommer tilsammen 50 familievennlige rekkehus med god kvalitet til en god pris. Rekkehusene har ulike størrelser med smarte planløsninger tilpasset moderne familier i farta. Gode solforhold!